exponet.gr Η εγκυρότερη και η πληρέστερη πύλη πληροφοριών για Εκθέσεις, συνέδρια, εκδηλώσεις, εκθεσιακούς χώρους. Virtual Visit Catalogue | Κατάλογος εκθέσεων εκθετών

You are here: Αρχική ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Photovision 2017 (11-13 Μαρτίου 2017)

Photovision 2017 (11-13 Μαρτίου 2017)

E-mail Εκτύπωση PDF

 photovision2017

Η μεγάλη έκθεση για την εικόνα & τις εφαρμογές της

Το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων

Εκθέσεις φωτογραφίας – Διαλέξεις & Συζητήσεις - Σεμινάρια

 

Η δωδέκατη διοργάνωση της PHOTOVISION, της μακροβιότερης και πλέον έγκυρης έκθεσης Imaging της χώρας μας που πραγματοποιείται σταθερά και αδιάλειπτα ανά διετία από το 1995, είναι προ των πυλών! Μετακόμισε και σας περιμένει σε νέο και πιο λειτουργικό εκθεσιακό χώρο, στο Tae Kwon Do, δίπλα από το νεόδμητο Ίδρυμα ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ, στη συμβολή της Λ. Συγγρού και της Λ. Ποσειδώνος στο Δέλτα Φαλήρου. Ο νέος εκθεσιακός χώρος είναι πολύ γνωστός από τις δεκάδες εκθέσεις και εκδηλώσεις που έχει φιλοξενήσει. Εκτός αυτού, διαθέτει μεγάλους και άνετους χώρους, γεγονός που θα βοηθήσει τη νέα διοργάνωση να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις προσδοκίες και στις επιθυμίες των εκθετών αλλά και στις ανάγκες των επισκεπτών.

 

O συναρπαστικός κόσμος του Imaging, με την καθιερωμένη και γνωστή έκθεση Photovision, θα αγκαλιάσει αυτή τη φορά και τα τελευταία επιτεύγματα της υψηλής τεχνολογίας στη νέα έκθεση Ηi-Tech Expo που θα φιλοξενηθεί μαζί, στον ίδιο χώρο. Στις σελίδες που ακολουθούν θα βρείτε όλες τις κατηγορίες εκθεμάτων που θα παρουσιαστούν.

 

 

Η Photovision και το νέο αδελφάκι της, η Hi-Tech Expo, θα πλαισιώνονται από πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, αποδεικνύοντας τη σταθερή προσήλωσή μας στις πολιτικές που ανέδειξαν τη Photovsion πρώτη και μοναδική στον κλάδο της. Έτσι θα φιλοξενούνται εκθέσεις φωτογραφίας από φωτογραφικές ομάδες, λέσχες, σωματεία, σχολές κλπ. καθώς και οργανωμένους φορείς του κλάδου. Επίσης θα πραγματοποιηθούν workshop, σεμινάρια, συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης και άλλες, επιμορφωτικής φύσεως, εκδηλώσεις για την ενημέρωση και υποστήριξη των επισκεπτών σε θέματα που άπτονται των αντικειμένων μας.

Μεγάλος χορηγός επικοινωνίας θα είναι σταθερά, όπως όλα τα τελευταία χρόνια, ο Όμιλος της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ. Βέβαια θα υπάρχει ευρεία διαφημιστική προβολή από τα γενικού ενδιαφέροντος αλλά και εξειδικευμένα μέσα, με έμφαση τις τελευταίες ημέρες πριν την έναρξη της έκθεσης.

 

PHOTOVISION 2017 - Hi-Tech Expo

11-13 Μαρτίου 2017 • TAE KWON DO 

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ :
 Σάββατο 11, Κυριακή 12 Μαρτίου 11:00 - 21:00 • Δευτέρα 13 Μαρτίου 11:00-21:00

Είσοδος ελεύθερη με την προσκόμιση πρόσκλησης

Εισιτήριο/Γενική είσοδος: 3 €

Share
 

PhotoVision Banner 300x250

το Exponet.gr σας ενημερώνει

Λόγο των συνέχων και αιφνίδιων αναβολών/ακυρώσεων διοργανώσεων, το Exponet.gr σας ενημερώνει ότι ουδεμία ευθύνη φέρει για την ορθότητα των αναρτημένων εκθέσεων.

Παρακαλούμε συμβουλευτείτε τους επίσημους ιστότοπους των εκθέσεων/διοργανωτών για την επαλήθευση των ημερομηνιών.

ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο
Θα σας πάρει λιγότερο από 1 λεπτό!
γιατί στο Exponet.gr η γνώμη σας
μετράει!

ΒΡΗΚΑΤΕ ΛΑΘΟΣ;

  • Για προσθήκη Εκθέσεων
    και
    αποστολή δελτίων τύπου:
  • events@exponet.gr
    ή καλέστε
    211 800 8833