You are here: Αρχική ΕΚΘΕΣΕΙΣ MEC - ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
Σφάλμα
 • JFTP::write: Bad response
 • XML Parsing Error at 2:32. Error 76: Mismatched tag

Δείξε το αρχείοEMAILΕκτύπωση

MEC - ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

MEC - ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟΧάρτης
Οδός:
ΛΕΩΦ. ΛΑΥΡΙΟΥ 301
ΤΚ:
19002
Πόλη:
ΠΑΙΑΝΙΑ
Νομός:
GR
Χώρα:
Χώρα: gr

Περιγραφή

O καιρός τώρα
An error occured during parsing XML data. Please try again.
MEC - ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Τηλ. Κέντρο: 210.6041410 (40 γραμμές)
Fax.: 210.6657956 -934
WEBSITE:
www.mec.gr
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Το M.E.C (Μεσογειακό Κέντρο Εκθέσεων) λειτουργεί σαν εκθεσιακό κέντρο από το 1989, με γενική κάλυψη 12.000 τ.μ. φιλοξενώντας στον χώρο του τον πρώτο χρόνο 7 εκθέσεις. Από το 1989 έως και σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί περί τις 300 εκθέσεις, κυρίως εμπορικού χαρακτήρα και Πανελλήνιας εμβέλειας. Οι εμπορικοί επισκέπτες που προσήλθαν σε αυτές τις εκθέσεις είναι περίπου 660.000 και άξιο αναφοράς είναι το ότι σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία η προσέλευση αλλοδαπών επισκεπτών είναι περί τις 100.000 με αύξηση του ρυθμού επίσκεψης τα τελευταία 5 χρόνια.

Μετά την ανάληψη του κτιρίου από την Μ.Ε.Δ.Ε Α.Ε. και με συνεχείς βελτιώσεις και επεκτάσεις, το M.E.C έφτασε αυτή την στιγμή να εκτείνεται σε 49.000 τ.μ. μεικτού χώρου εκ των οποίων ο ωφέλιμος εκθεσιακός χώρος είναι 16.700 τ.μ. σε σύνολο
κτιριακών εγκαταστάσεων 22.000 τ.μ. και χώρων στάθμευσης με χωρητικότητα 6.000 αυτοκινήτων. Οι κτιριακές εγκαταστάσεις είναι πλήρως κλιματιζόμενες και εξαεριζόμενες, σε ένα επίπεδο χώρο, χωρίς κολώνες ή δομικά εμπόδια και η διακίνηση των εμπορευμάτων γίνεται από 6 πύλες με ράμπες εισόδου - εξόδου φορτηγών περιμετρικά του κτιρίου καθώς και με την χρήση ενός εμπορικού ανελκυστήρα στην πίσω είσοδο του κεντρικού κτιρίου.

Το M.E.C δεν θα μπορούσε να είναι αυτό που είναι σήμερα αν δεν υποστηριζόταν από τους κατάλληλους ανθρώπους. Η διαχειρίστρια εταιρεία σε συνεργασία με εξωτερικούς συνεργάτες έχει καταφέρει να προσφέρει συνεχώς αυξανόμενη ποιότητα και να καθορίσει νέα σημεία αναφοράς στις εμπορικές εκθέσεις που γίνονται στην Ελλάδα. Ακολουθούμε όλα τα μηνύματα της εποχής μας, με αποτέλεσμα την συνεχή οργάνωση με μέσα και εφαρμογές νέας τεχνολογίας και την εξέλιξη της στελέχωσής μας με την συνεχή προσχώρηση εξειδικευμένου και έμπειρου τεχνικού και διοικητικού προσωπικού.

Ένα σημαντικό βήμα έγινε τον Φεβρουάριο του 2009 όταν η Μ.Ε.Δ.Ε Α.Ε. πιστοποίησε κατά ISO 9001:2000 το σύνολο των Υπηρεσιών της, γνωρίζοντας ότι η εφαρμογή ενός Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση στο ανταγωνιστικό Ευρωπαϊκό Περιβάλλον των υπηρεσιών των Εκθεσιακών Κέντρων.

  
 
Ημερομηνία Τίτλο Τόπος Διεξαγωγής Πόλη Διοργάνωση
Αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν διαθέσιμες εκδηλώσεις

PhotoVision Banner 300x250

το Exponet.gr σας ενημερώνει

Λόγο των συνέχων και αιφνίδιων αναβολών/ακυρώσεων διοργανώσεων, το Exponet.gr σας ενημερώνει ότι ουδεμία ευθύνη φέρει για την ορθότητα των αναρτημένων εκθέσεων.

Παρακαλούμε συμβουλευτείτε τους επίσημους ιστότοπους των εκθέσεων/διοργανωτών για την επαλήθευση των ημερομηνιών.

ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο
Θα σας πάρει λιγότερο από 1 λεπτό!
γιατί στο Exponet.gr η γνώμη σας
μετράει!

ΒΡΗΚΑΤΕ ΛΑΘΟΣ;

 • Για προσθήκη Εκθέσεων
  και
  αποστολή δελτίων τύπου:
 • events@exponet.gr
  ή καλέστε
  211 800 8833