exponet.gr Η εγκυρότερη και η πληρέστερη πύλη πληροφοριών για Εκθέσεις, συνέδρια, εκδηλώσεις, εκθεσιακούς χώρους. Virtual Visit Catalogue | Κατάλογος εκθέσεων εκθετών

You are here: Αρχική ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΛΑΥΡΙΟΥ

Δείξε το αρχείοEMAILΕκτύπωση

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΛΑΥΡΙΟΥ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΛΑΥΡΙΟΥΧάρτης
Οδός:
ΤΘ 504 ΛΑΥΡΙΟ
ΤΚ:
195 00
Πόλη:
ΛΑΥΡΙΟ
Νομός:
GR
Χώρα:
Χώρα: gr

Περιγραφή

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΧΩΡΟΥ : ΧΩΡΟΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΤΘ 504 ΛΑΥΡΙΟ
Τ.Κ : 195 00
ΛΑΥΡΙΟ
ΤΗΛ : 22920 69184
Fax.: 22920 27530
WEB SITE :
www.ltp.ntua.gr 
E-mail :
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΧΩΡΟΥ : ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΡΚΟΥ
E-mail ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ :
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Στους χώρους του ΤΠΠΛ φιλοξενούνται καλλιτεχνικές και συνεδριακές εκδηλώσεις, εταιρικές παρουσιάσεις και συναντήσεις, επιδείξεις μόδας, φωτογραφίσεις, κοινωνικές εκδηλώσεις και διάφορα events, μεταξύ των οποίων και τηλεοπτικά γυρίσματα, όπως τα σίριαλ «Οι Μάγισσες της Σμύρνης», «Γιούγκερμαν», κ.α.
Πιο συγκεκριμένα, από το 2005 έχουν πραγματοποιηθεί περίπου 40 εκδηλώσεις. Ο χώρος έχει φιλοξενήσει, μεταξύ άλλων, 5 φωτογραφίσεις (κυρίως μόδας), 5 παρουσιάσεις προϊόντων, 7 meeting μεγάλων εταιρειών, περίπου 15 κινηματογραφικά, τηλεοπτικά και μουσικά γυρίσματα, 2 γυρίσματα video clip κλπ. Επίσης, έχουν διεξαχθεί μουσικά events (Synch festivals, MAD secrect concerts), καθώς και αρκετές συναυλίες μοντέρνας και κλασικής μουσικής.
Οι αίθουσες που διατίθενται για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων είναι:


• Η επιβλητική Βίλλα Serpieri, ένα μονώροφο νεοκλασικό κτίριο, χτισμένο με πέτρα και ξύλινη στέγη, ήταν στο παρελθόν η οικία του J.B. Serpieri, διευθυντή της Γαλλικής Εταιρείας. Σήμερα έχει ανακαινιστεί εξ ολοκλήρου και έχει διαμορφωθεί σε ιδανικό χώρο για τη διοργάνωση συνεδρίων και εκδηλώσεων. Οι πέντε αίθουσες της Βίλλας Serpieri μπορούν να φιλοξενήσουν συνολικά έως 120 άτομα και διαθέτουν την υποδομή για τη διοργάνωση μικρών επαγγελματικών ή κοινωνικών εκδηλώσεων. Επίσης, ο κήπος πίσω από το κτίριο αποτελεί ιδανικό χώρο για υπαίθριες κοινωνικές εκδηλώσεις. Οι αίθουσες Serpieri I, II, III και IV βρίσκονται στο ισόγειο του κτιρίου, έχουν επιφάνεια 30 τ.μ. η κάθε μία και αυτόνομη είσοδο, ενώ είναι κατάλληλες για workshop και μικρές συναντήσεις (25 άτομα σε διάταξη theater style).
  
• Το κτήριο του Φαρμακείου που βρίσκεται δίπλα στη Βίλλα Serpieri και στο παρελθόν λειτουργούσε ως το κεντρικό φαρμακείο της Γαλλικής Εταιρείας. Χτισμένο από πέτρα, με ξύλινα και μεταλλικά δοκάρια, το κτίριο αποτελείται από δύο αίθουσες (Farmakio I και Farmakio II) χωρίς εσωτερικά χωρίσματα, οι οποίες διαθέτουν σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό. Η αίθουσα Farmakio I, στον πρώτο όροφο του κτιρίου, έχει επιφάνεια 110 τ.μ. και δυναμικότητα 120 ατόμων σε διάταξη theater style. Η αίθουσα Farmakio II, στο ισόγειο του κτιρίου, έχει επιφάνεια 70 τ.μ. και μπορεί να φιλοξενήσει έως 80 άτομα σε διάταξη theater style.
 
• Η αίθουσα Μηχανουργείο I, με επιφάνεια 500 τ.μ. (χωρητικότητα 600 ατόμων σε διάταξη theater style) και χωρίς εσωτερικά χωρίσματα, διατηρεί ακόμη μουσειακά εκθέματα στη βόρεια πλευρά της, τα οποία δημιουργούν ένα ατμοσφαιρικό σκηνικό για συνεδριακές και πολιτιστικές εκδηλώσεις. Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί στην κατασκευή του κτιρίου (πέτρα, ξύλο και σίδερο) και η υψηλή στέγη προσδίδουν στην αίθουσα μοναδική ακουστική.

  
 
Ημερομηνία Τίτλο Τόπος Διεξαγωγής Πόλη Διοργάνωση
Αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν διαθέσιμες εκδηλώσεις

PhotoVision Banner 300x250

το Exponet.gr σας ενημερώνει

Λόγο των συνέχων και αιφνίδιων αναβολών/ακυρώσεων διοργανώσεων, το Exponet.gr σας ενημερώνει ότι ουδεμία ευθύνη φέρει για την ορθότητα των αναρτημένων εκθέσεων.

Παρακαλούμε συμβουλευτείτε τους επίσημους ιστότοπους των εκθέσεων/διοργανωτών για την επαλήθευση των ημερομηνιών.

ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο
Θα σας πάρει λιγότερο από 1 λεπτό!
γιατί στο Exponet.gr η γνώμη σας
μετράει!

ΒΡΗΚΑΤΕ ΛΑΘΟΣ;

  • Για προσθήκη Εκθέσεων
    και
    αποστολή δελτίων τύπου:
  • events@exponet.gr
    ή καλέστε
    211 800 8833