You are here: Αρχική ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ Λεπτομέρειες - PHOTOVISION 2015

EMAIL Εκτύπωση

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ

Εκδήλωση 

PHOTOVISION 2015
Τίτλος:
PHOTOVISION 2015
Πότε:
20.03.2015 - 23.03.2015 
Που:
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Διοργάνωση:
PRESS PHOTO PUBLICATIONS - ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ

Περιγραφή

Η ενδέκατη διοργάνωση της PHOTOVISION είναι προ των πυλών! Μετακόμισε και σας περιμένει σε νέο και πιο λειτουργικό εκθεσιακό χώρο, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το μετρό “Ανθούπολη”. Δόθηκε κατ' αυτόν τον τρόπο λύση σ' ένα πάγιο αίτημα των επισκεπτών: Να μπορούν να έρχονται εύκολα και γρήγορα με το μετρό χωρίς να χρειάζονται δαπανηρές και πολύωρες μετακινήσεις με το αυτοκίνητό τους. Μία ακόμη καινοτομία της επικείμενης νέας διοργάνωσης είναι η κατανομή των περιπτέρων σε τέσσερα μεγάλα και διακριτά μεταξύ του Ηall (στο ίδιο επίπεδο). Η νέα σχεδίαση προβλέπει να συγκεντρωθούν σε κάθε Hall ξεχωριστά ομοειδείς εταιρείες / εκθέτες όπως συνηθίζεται σε όλα τα μεγάλα εκθεσιακά κέντρα του εξωτερικού. Ένα Ηall θα καταλαμβάνουν οι αντιπροσωπείες φωτογραφικών μηχανών και γενικά τα ψηφιακά καταναλωτικά πρoϊόντα, ένα ο κλάδος ψηφιακών εκτυπώσεων και άλμπουμ, ένα ο βαρύς επαγγελματικός εξοπλισμός και σ' ένα μεγάλο Ηall θα συγκεντρωθούν όλα τα σωματεία, οι φωτογραφικές λέσχες, οι εκθέσεις, οι ομιλίες και γενικά όλες οι καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

Μεγάλος χορηγός επικοινωνίας της έκθεσης, όπως όλα τα τελευταία χρόνια, θα είναι ο Όμιλος της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ενώ θα υπάρχει ισχυρή διαφημιστική προβολή και από πολλά άλλα μέσα ενημέρωσης, ιδιαίτερα τις τελευταίες εβδομάδες πριν το άνοιγμα της έκθεσης.

Πιστοί στο ραντεβού μας που πραγματοποιείται από το 1995 σταθερά κάθε δύο χρόνια, σας καλωσορίζουμε στο site μας και ευελπιστούμε να σας δούμε στην έκθεση είτε ως επισκέπτες είτε ως εκθέτες. Σε κάθε περίπτωση τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου είμαστε στη διάθεσή σας, έτοιμοι να απαντήσουμε σε κάθε σας ερώτηση και απορία. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Τάκης Τζίμας 
Διευθυντής PHOTOVISION

Παράλληλες Εκδηλώσεις


Κατά τη διάρκεια της PHOTOVISION 2015 θα πραγματοποιηθούν πολλές εκδηλώσεις, τόσο από τη διοργάνωση όσο και από τους ίδιους τους εκθέτες. Γι' αυτό το σκοπό παρέχονται ειδικά κίνητρα προς τους εκθέτες, για τη διοργάνωση εντός των περιπτέρων τους εκδηλώσεων που θα προσελκύσουν επισκέπτες προσφέροντάς τους πρόσθετα ενδιαφέροντα και κάνοντας την επίσκεψη τους ευχάριστη και δημιουργική.

 

Σεμινάρια


Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα των σεμιναρίων θα ανακοινωθεί σύντομα.

 

Εκθέσεις φωτογραφίας


Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκθέσεων θα ανακοινωθεί σύντομα.

 

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ


ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ :

Παρασκευή 20 Μαρτίου 16:00 - 21:00
Σάββατο 21,  Κυριακή 22 Μαρτίου  11:00 - 21:00
Δευτέρα 23 Μαρτίου 16:00 - 21:00


Είσοδος ελεύθερη για τους επαγγελματίες με την προσκόμιση πρόσκλησης

Εισιτήριο/Γενική είσοδος: 3 €

 

http://www.photovision.gr/

Τόπος διεξαγωγής

ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥΧάρτης
Τόπος Διεξαγωγής:
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ   -   Διαδικτυακός τόπος
Οδός:
Δωδεκανήσου 90
ΤΚ:
12134
Πόλη:
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Νομός:
ΑΤΤΙΚΗΣ
Χώρα:
Χώρα: gr

Περιγραφή

ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Δωδεκανήσου 106 & Αναπαύσεως  Τ.Κ. 12135

Τηλέφωνο: 210 5776092-5
Fax: 210- 5776791

Το Εκθεσιακό Κέντρο Δήμου Περιστερίου βρίσκεται μεταξύ των οδών Δωδεκανήσου και Αγ.Βασιλείου στο κέντρο του Περιστερίου, σε χώρο 24 στρεμμάτων, ειδικά σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις εκθεσιακών εκδηλώσεων και έχει εύκολη πρόσβαση από την πόλη, εθνικές οδούς και το αεροδρόμιο, προσεχώς στάση ΜΕΤΡΟ.

Διαθέτει parking δυναμικότητας 5.000 περίπου αυτοκινήτων.
Το Κέντρο βρίσκεται μεταξύ δύο οδικών Εθνικών αξόνων και είναι προσπελάσιμο από μέσα μαζικής μεταφοράς (λεωφορεία, τρόλεϊ).

Πρόσβαση από Θηβών και από Λεωφ. Κηφισού

PhotoVision Banner 300x250

το Exponet.gr σας ενημερώνει

Λόγο των συνέχων και αιφνίδιων αναβολών/ακυρώσεων διοργανώσεων, το Exponet.gr σας ενημερώνει ότι ουδεμία ευθύνη φέρει για την ορθότητα των αναρτημένων εκθέσεων.

Παρακαλούμε συμβουλευτείτε τους επίσημους ιστότοπους των εκθέσεων/διοργανωτών για την επαλήθευση των ημερομηνιών.

ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο
Θα σας πάρει λιγότερο από 1 λεπτό!
γιατί στο Exponet.gr η γνώμη σας
μετράει!

ΒΡΗΚΑΤΕ ΛΑΘΟΣ;

  • Για προσθήκη Εκθέσεων
    και
    αποστολή δελτίων τύπου:
  • events@exponet.gr
    ή καλέστε
    211 800 8833